スポンサーリンク

【カリカリ Crispy Pork】酒のつまみ | JAPANESE COOKING |AIR FRYER 【海外暮らしのvlog】

酒つまみ


ノンフライヤーで作るかりかりポーク。お酒のおつまみに最高です。ビールが進んでしまうのでお気を付けください。 (笑)
SUPER CRISPY PORK_ JAPANESE COOKING on AIR FRYER. Perfect appetizer for beer. Be careful drinking too much with this dish. LOL

【Ingredients】
1 lb Pork Belly or Pork Side ポークベリーポークサイド 0.45 kg
2 Green Onions 青ネギ 二本
½ Yellow Onion 玉ねぎ 半分
A few Bay Leaves ローリエ
20 whole Black Pepper ブラックペッパー
Salt 塩少々

【Direction】
In boiling water, add salt, bay leaves, yellow onion, green onions and whole black pepper
When you smell aromatic in the room it’s ready. About 3-4 minutes
Transfer to Air fryer and 200C for 15 min (390F ) in half way , you need to flip
Stand pork belly fat part on top so it gets crispy.
After that bring down temp to 180C (365F) for another 15 min or so. Check in half way
Cut them in pieces and have them with BEER. There will be silence except for the crackling.
Cheers!

#AIRFRYER #CRISPYPORK #JAPANESECOOKING

タイトルとURLをコピーしました