スポンサーリンク

irzte【アウトドア・キャンプ】OKAMADON② シェラカップで炊き込みご飯 キャンプ飯oldmountain somabito

キャンプ飯


アウトドア・キャンプ
OKAMADON シェラカップでごはんを炊く oldmountain somabito

※ごはん炊く①

irzte【アウトドア・キャンプ】OKAMADON① シェラカップでごはんを炊く キャンプ飯oldmountain somabito

■st310
ソト(SOTO) レギュレーターストーブST-310

Amazon | 山善(YAMAZEN) レギュレーターストーブ【ガスボンベ1本付きお買い得スタートセット Amazon.co.jp 限定 モノトーン】 ST-310MT/ST-700 ST-310MT/ST-700 | ソト(SOTO) | シングルバーナー
山善(YAMAZEN) レギュレーターストーブ【ガスボンベ1本付きお買い得スタートセット Amazon.co.jp 限定 モノトーン】 ST-310MT/ST-700 ST-310MT/ST-700がシングルバーナーストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(...

火力が落ちにくいマイクロレギュレーター搭載。 ●ドロップダウンによる火力低下がなく、長時間高出力を実現。 ●直径19cmまでの大なべ使用ができる大きなごとくを装備。 

■OKAMADON
http://oldmountain.jp/pg730.html

このOKAMADONとシェラカップを使えばご飯が1合分、炊ける。

OKAMADONはウォルナットとヒノキの2種類。
使い始めは木の成分がお米に付きますが、使い込むことでなくなるとのこと。

『OKAMADON』のご飯の炊き方
480ml 深型シェラカップに30分お水に浸した1合(気持ち少なめ)のお米を入れる。
シェラカップのメモリ300ml の線の上まで水を入れ蓋をする。
登山用のシングルバーナー、または固形燃料、IHで火にかける。
弱火で炊くので風がある場合は、風よけなどご準備。
最初から火が消えるか消えないかくらい限界まで弱火で焚きはじめる。
湯気が吹き始めてから湯気が少なくなって、焦げの香りがしたら火を止めて、10分蒸らして完成。

注意:
使い初めに木の成分(色)、香りがご飯につきますが使い込むことでなくなる。

■オールドマウンテン
old mountain
https://www.facebook.com/oldmountain.jp
https://instagram.com/old__mountain
http://oldmountain.jp

OLDMOUNTAINは上質なアウトドアライフをお過ごしいただく為 カーミット社のカーミットチェア用のカスタムパーツ、オリジナルデザインのアウトドア商品を開発しています。 OLDMOUNTAINオリジナルデザイン商品はどれも、上質、機能性、ユーモア、本物にこだわった商品です。 サウジアラビアンレザーを使用した高級レザージャケット「RAKUDA」 高級木材ホワイトオーク、アメリカンブラックウォールナットを使用した交換アームレスト「HIJIRAKU」 真鍮交換パーツ「BRASS」、人気インスタグラマーとのコラボ商品「NORAsテーブル」 有名アウトドアショップとのコラボ商品「GARAWARU」 そして登山家、ソロキャンパーの方へおすすめする1合炊きのご飯が炊ける釜蓋「OKAMADON」 スタッキングできるシェラカップと合わせることで持ち運びも容易にできます。 OLDMOUNTAINは「古い山」という意味ですが、日本に古くからある伝統と芸術を生かし現代でしか作れないモノを作ります。 使う年月により更に味が出て価値が出る。持つ人の人生における「一生モノを作る」事が目標です。

■SomAbito
http://somabito110.jp/?sort=5

SomAbitoは2014年に誕生。
奥京都を拠点に活動するガレージブランドSomAbito.ブランド名は木こりを意味する杣(ソマ)に由来する。
伝統的な杣の血を受け継ぐ伊東和哉と革新的な発想の持ち主である岩城四知の二人が中心となって活動している。
日本文化と異文化とを融合させた木製品KYO-KUKSAや主に京都産のひのきを使ったファニチャーなどを製作。
新たな製品作りを通じて奥京都の森の資源に新たな命を吹き込んでいる。

また、彼らは製品作りだけでなく古民家バルや野外バルなど新しい奥京都の楽しみ方の創出にも精力的に活動している。

Outdoor camping OKAMADON Boil rice in a shera cup oldmountain somabito http://oldmountain.jp/pg730.html If you use this OKAMADON and Syrah cup, you can cook one rice. There are two types of OKAMADON: Walnut and Hinoki. When you start using it, the wood component will stick to the rice, but it will disappear when you use it. How to cook “OKAMADON” rice Add 1 go (less feeling) rice soaked in water for 30 minutes in a 480 ml deep shell cup. Add water to the top of the line of 300 ml of memory of the shera cup and cover. Burn with a single burner for climbing, or solid fuel, IH. Since it cooks over low heat, if there is wind, prepare a windbreak. From the beginning, it begins to burn with low heat to the limit, whether the fire goes out or does not go out. After the steam begins to blow, when the steam becomes low and there is a burning scent, turn off the heat and steam for 10 minutes to complete. Note: At the beginning of use, the wood ingredients (color) and scent will stick to the rice, but it will disappear when you use it.

■ Old Mountain old mountain https://www.facebook.com/oldmountain.jp https://instagram.com/old__mountain http://oldmountain.jp OLD MOUNTAIN is developing custom parts and original design outdoor products for Kermit’s Kermit chairs to have a good quality outdoor life. All OLD MOUNTAIN original design products are products with a focus on quality, functionality, humor and authenticity. Luxury leather jacket “RAKUDA” using Saudi Arabian leather Luxury wood white oak, replacement armrest “HIJIRAKU” using American black walnut Brass replacement parts “BRASS”, collaboration product with popular instagrammer “NORAs table” Famous outdoor shop and “GARAWARU”, a collaborative product, and mountaineers and solo campers, we recommend the OKAMADON pot lid that can cook 1 go cooked rice. You can easily carry it with a stackable shera cup.

■SomAbito http://somabito110.jp/?sort=5 SomAbito was born in 2014. A garage brand based in Oku-Kyoto, SomAbito. The brand name comes from Soma, which means lumberjack. The two people, Kazuya Ito, who inherits the traditional blood of 杣, and Shichi Iwaki, who has an innovative idea, are playing a central role. We produce KYO-KUKSA, a wooden product that fuses Japanese and foreign cultures, and a furniture made mainly of cypress from Kyoto. Through the creation of new products, we are bringing new life to the resources of the forests of Oku Kyoto. In addition, they are not only making products, but also actively creating new ways to enjoy Oku Kyoto, such as old houses and outdoor bars.

タイトルとURLをコピーしました